Welke tuinwensen heeft u?
Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Tuin ontwerpen en aanleggen

Het ontwerp is maatwerk

Het ontwerp versterkt het imago van uw organisatie. Het sluit prachtig aan bij uw pand en past in de omgeving.

Het ontwerp tonen we van te voren; een duidelijke visualisatie, zodat u vooraf een goed beeld hebt van de vorm, de indeling en de beplanting. We integreren uw wensen en ideeën in het ontwerp. Deze worden getoetst op uitvoerbaarheid: we hebben te maken met levende materie, dit betekent dat we ook rekening houden met de wensen van de plant. Uiteraard geven we doelgerichte adviezen en onze eigen visie op alle elementen van de bedrijfstuin: bestrating, groen, bomen, zitelementen, beschuttingen, bloeiende planten. Het is maatwerk, dus is het essentieel om samen tot het meest passende en inspirerende ontwerp te komen. Het kan allemaal. Tuinideeën genoeg bij Groenmeesters.

Waarom een bedrijfstuin?

Het ontwerp versterkt het imago van uw organisatie. Het sluit prachtig aan bij uw pand en past in de omgeving.

De bedrijfstuin als visitekaartje

Een aansprekende bedrijfstuin is een ideaal visitekaartje voor uw onderneming, zorginstelling of overheidsorganisatie. Een goed ontworpen tuin benadrukt de architectuur van het bedrijfspand en laat zien dat er aandacht is voor het groen. Renovatie van de bedrijfstuin kan een groot effect hebben. Zeker als de planten zich weer in hun volle glorie tonen en andere elementen zoals paden, meubilair en terrassen weer passen in de trends van nu. Praat er eens over met een van onze professionals.

Een bedrijfstuin werkt imago versterkend

Uw tuin levert een belangrijke bijdrage aan het imago van uw bedrijf of organisatie. Wie zijn klanten, relaties of potentiële medewerkers ontvangt op een locatie waarde tuin duidelijk veel zorg en aandacht heeft gekregen, laat een goede indruk achter. Bij Groenmeesters zijn we gewend om tuinen vorm te geven die het imago versterken en verfraaien. We hebben ruime ervaring met het realiseren van tuinen voor bedrijven, overheidsorganisaties, zorginstellingen en andere organisaties.

Het bewezen effect van groen

Een groene omgeving – buiten en binnen – heeft bewezen effect op mensen die in zorginstellingen verblijven en werken. Uit verschillende Nederlandse en buitenlandse onderzoeken blijkt dat een groene omgeving mensen helpt om zich sneller beter te voelen. Het gaat dan zowel om gezondheid als om ‘je goed voelen’. Wij praten – op basis van onze ervaring met deze inzet van de groene omgeving – graag door met zorginstellingen over de mogelijkheden binnen hun organisatie, gebouwen en buitenruimte.

Heeft u een vraag of interesse?

Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen