Bij Groenmeesters bent u zeker van een groene tuin.

U heeft een prachtige tuin voor ogen, met weelderige beplanting. Wat een teleurstelling als uw tuinplanten het dan niet goed doen, ondanks de juiste verzorging. Mocht de door ons aangebrachte beplanting het niet redden, dan biedt Groenmeesters standaard inboetgarantie.

Samen met u werkten we hard aan de tuin van uw dromen. We realiseerden het tuinontwerp dat wij voor u maakten of verwezenlijkten uw eigen tuinplan. Mét prachtige planten die zorgen voor sfeer, vlinders aantrekken, de bodem bedekken of prachtig bloeien. Een uitgekiend palet aan vorm en kleur.

Afhankelijk van de grondsoort en de behoeften van de plant, mest u bij. U geeft voldoende water en verwijdert dor en aangetast blad. U doet er alles aan om uw beplanting mooi te houden.

Standaard inboetgarantie bij Groenmeesters

En soms gaat het dan toch mis. De zorgvuldig uitgekozen beplanting slaat niet aan, ook al is gekozen voor beplanting die past bij de bodemsoort en de omgeving. De groei blijft achter, de plant gaat dood of kwijnt weg. Het resultaat is niet wat u voor ogen had. Geen fijne, groene tuin waar u met plezier verblijft - maar een onvolledige tuin met zielige planten of gaten waar mooie beplanting had moeten staan.

Wat is het dan een opluchting te weten dat uw dure planten kosteloos worden vervangen volgens onze zogeheten inboetgarantie. Zeker als u zich realiseert dat deze garantie lang niet altijd meer standaard bij leveringsvoorwaarden van groenbedrijven is inbegrepen. Bij Groenmeesters wel.

Inboetgarantie tot een jaar na aanplant

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat u uw planten de verzorging geeft die ze nodig hebben. Zo hebben pas aangeplante planten korte wortels. Daardoor zijn ze gevoeliger voor droogte dan planten die al jaren op hun plaats staan. Voldoende bewateren is voor nieuwe beplanting belangrijk als het langdurig droog weer blijft, vooral in het groeiseizoen (april tot oktober).

Heeft u er alles aan gedaan uw planten mooi en gezond te houden en gaat het desondanks mis, dan is onze inboetgarantie een uitkomst. Tot een jaar na aanleg van uw tuin vervangen wij in het plantseizoen alle verloren gegane beplanting, mits deze juist is verzorgd.

U kunt bij ons dus terecht voor een ontwerp op maat en uitvoering volgens uw wensen, maar ook voor inboetgarantie voor als het misgaat.

Wilt u meer weten over de inboetgarantie van Groenmeesters? Neem dan contact op.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte opvragen.