Welke tuinwensen heeft u?
Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Duurzaam onderhoud

Bij tuinonderhoud draait het bij ons om duurzaamheid

Duurzaam tuinonderhoud

Bij ons zijn duurzaamheid en milieu zeer belangrijke onderwerpen. 
Daarom houden wij rekening met de verschillende onderhoudsgrondstoffen. Wij gebruiken bijvoorbeeld biologische meststoffen en energiezuinige machines met een minimale luchtverontreiniging. Ook voor het verwijderen van onkruid gebruiken wij geen chemische middelen. Op deze manier werken onze hoveniers op een milieuvriendelijke manier.

Door uw tuin op het juiste moment het juiste onderhoud te geven, geniet u langer van de planten,bomen en het gazon in uw tuin. Wij geven u graag onderhoudsadviezen en -wanneer u dat wilt - voeren wij natuurlijk ook graag het onderhoud uit. Wij bieden verschillende soorten onderhoudsbeurten aan, waarbij u kunt denken aan
het snoeien van (fruit)bomen en rozen en het bijhouden van gazon en begroeiing. 

Duurzaam ontwerp en aanleg

Bij het ontwerpen van tuinen, houden wij al direct rekening met zaken als een goede verhouding tussen de beplanting en verharding/tegels. Met een duurzaam ontwerp willen wij ervoor zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw tuin. Daarom kiezen wij al tijdens het ontwerp voor hoogwaardige tijdloze materialen.

Door te kiezen voor een overwegend groene tuin, kiest u direct voor een beter klimaat. Door het groen, zal uw tuin namelijk nooit te heet worden en kan het water beter wegstromen. De verhouding van grijs 40% en groen 60% is hierin een belangrijke maatstaaf.

Uiteraard adviseren wij u graag over de aanleg van een duurzame tuin en maken wij een duurzaam ontwerpplan op maat. 

Duurzaam voor personeel

Bij ons staat duurzaamheid voor het personeel voorop. Daarom werken onze hoveniers alleen met duurzame producten en materialen. 

Heeft u een vraag over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op