Achtertuin met decoratieve muur en tuinschermen

Deze fraaie achtertuin bij een nieuwbouwwoning in Heerhugowaard is gelegen aan het water. Het buitenleven staat centraal in het ontwerp van deze tuin.

Project details:
Locatie:
Heerhugowaard
Meer over dit project:

Deze fraaie achtertuin bij een nieuwbouwwoning in Heerhugowaard is gelegen aan het water. Het buitenleven staat centraal in het ontwerp dat onze tuinontwerpers gemaakt hebben voor tuin. Midden in de tuin is een eigentijds terras aangelegd middels mozaïek, gezet in een betonvloer en omsloten door een gestucte tuinmuur. Een sfeervolle plek voor de tuinset, waar heerlijk genoten kan worden van het weer. 

De tuinschermen (lamellen schutting) vormen samen met een coniferenhaag de tuinafscheiding, welk meer privacy geeft en tegelijkertijd ook een decoratieve meerwaarde heeft. Daarnaast zijn ook de tuinvogels erg blij met deze haag. De moderne vijverpartij met waterloop zorgt voor een ontspannen sfeer. Het gazon, de borders, de tuinverlichting en het tuinhuis maken het buitenleven compleet: de bewoners kunnen in deze tuin naar hartenlust buiten genieten.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.