Achtertuin met natuurlijke vijver en karakteristieke tuinmuur

Een prachtig stukje natuur thuis, dat is wat de hoveniers en tuinontwerpers van Groenmeesters bereikt hebben met de aanleg van deze duurzame achtertuin.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Huisduinen
Meer over dit project:

Centraal gelegen in deze natuurtuin ligt een grote vijver die voor een natuurlijke oase zorgt. Het dierenleven maakt hier optimaal gebruik van: de vijver is erg intrek bij onder andere kikkers, salamanders, libellen en ook tuinvogels die heerlijk komen badderen. De natuurlijke beplanting is in harmonie gecombineerd met tuinpaden van boomschors, wat het natuurlijke karakter van deze achtertuin versterkt.

Het natuurlijke karakter keert ook terug in de niet-natuurlijke elementen, zoals de tuinmuur die bewust niet strak en modern is; maar juist karakteristiek en speels. Dankzij het natuurlijke karakter is deze tuin onderhoudsvriendelijk, aangezien de borders en hagen niet strak bijgehouden hoeven te worden en wat losliggende blaadjes geen storend beeld opleveren. Het is dan ook met recht een achtertuin om heerlijk te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.