Achtertuin met overkapping en pergola

In deze onderhoudsvriendelijke tuin heeft Groenmeesters een hoekoverkapping geplaatst en een robuuste pergola. Ook is de border aangepakt, waardoor een doorlopend geheel is ontstaan.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Heerhugowaard
Meer over dit project:

Achterin deze onderhoudsvriendelijke tuin hebben de hoveniers van Groenmeesters een op maat gemaakte hoekoverkapping geplaatst. Deze overkapping maakt het mogelijk 's avonds heerlijk te loungen en na te genieten van de dag. Op het terras is een robuuste pergola geplaatst, van het zelfde hout als de overkapping. Deze pergola vormt een mooie overgang tussen het huis en de tuin en geeft tevens de eettafel op het terras meer intimiteit. In het bestaande terras is een mooie ronding uitgezaagd, waardoor de border mooi uitkomt in het terras en er een doorlopend en organisch geheel is ontstaan. Staptegels in de border maken de border makkelijk te onderhouden en zorgen er tevens voor dat de haag gemakkelijk te onderhouden is.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.