Achtertuin met verhoogd terras en pergola

In het Noord-Hollandse Egmond-Binnen hebben onze hoveniers een verhoogd terras mogen aanleggen bij een boerderij. Het terras is ruim genoeg voor een tuintafel en 6 tuinstoelen. Via twee brede trappen stap je van het verhoogde terras zo de tuin in.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Egmond-Binnen
Meer over dit project:

In het Noord-Hollandse Egmond-Binnen hebben onze hoveniers een verhoogd terras mogen aanleggen bij een boerderij. Het terras is ruim genoeg voor een tuintafel en 6 tuinstoelen. Via twee brede trappen stap je van het verhoogde terras zo de tuin in. De houten plantenbakken met olijfbomen en lavendel geven extra kleur en sfeer aan het terras. 

De pergola met Nesling zonnedoek geeft extra koelte op warme zomerse dagen. De pergola is ter plaatse op maat gemaakt door onze hoveniers. Het zonnedoek is makkelijk uitschuifbaar en geeft voldoende schaduw voor de tuintafel die midden op het grote terras staat. Op het grote terras is genoeg ruimte overgehouden voor een Houten Hillhout overkapping met een luxe barbecue, waar in de zomer gezellig gekookt kan worden. 

Het verhoogd terras zorgt ervoor dat je vanuit de woning makkelijk naar buiten loopt. Zo creëer je een buitenruimte waar in de zomermaanden veel kan worden genoten van de tuin. De brede trappen maken van deze tuin een echt bordes.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.