Een comfortabele groene entree voor Amsterdams ziekenhuis

Groenmeesters is door het de VU in Amsterdam gevraagd om de entree te voorzien van een nieuwe publieksvriendelijke en tegelijkertijd groenere invulling.

Project details:
Locatie:
Amsterdam
Meer over dit project:

Groenmeesters is door het de VU in Amsterdam gevraagd om de entree te voorzien van een nieuwe publieksvriendelijke en tegelijkertijd groenere invulling. Door het plaatsen van onderhoudsvriendelijke houten banken ontstaat er een mooie en fijne ontmoetingsplek, waar patiënten, bezoekers en medewerkers tot rust kunnen komen in de buitenlucht. De beplanting in de grote banken stimuleert de rustgevende werking en zorgt tegelijkertijd voor een plezierig groen aanzicht.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.