Een groen terras op een groot plein waar u zowel overdag als in de avond kunt genieten van prachtige groenblijvende beplantingen en bijzonder ontworpen plantenbakken. Bij deze horeca onderneming in Heerhugowaard kunt u het allemaal bewonderen!

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Heerhugowaard (Noord Holland)
Meer over dit project:

Dit grote terras was al jaren een versteend geheel. Verschillende weersomstandigheden als wind en zon hadden veel invloed op dit terras. Groenmeesters heeft vervolgens Polyester én Corten stalen plantenbakken ontworpen in verschillende soorten en maten. Sommige van deze bakken zijn groot genoeg om ze van meerstammige dennen te voorzien en hiermee hoogte te creëren op het terras. Twee bakken voor de entree van dit terras zijn zelfs voorzien van uitgefreesde bedrijfslogo’s!

Deze zijn in de avond verlicht om de entree te accentueren! De hoge dennen vangen voor veel zitplaatsen een hoop zonlicht en zorgen daardoor voor een natuurlijke schaduw werking. Dit geld ook voor de luwte die ontstaat door alle formaten plantenbakken met groenblijvende beplantingen. Over het gehele terras zijn robuuste kastanje houten palen in de bakken geplaatst met gezellige verlichting om dit terras ook tot in de late uurtjes een aangename omgeving te maken.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.