Groene achtertuin met strakke vijver

Om deze tuinliefhebbers weer optimaal van de tuin te laten genieten, hebben de hoveniers van Groenmeesters een nieuwe vijver met waterloop, terras en tuinpad aangelegd. Ook zijn de borders voorzien van nieuwe beplanting.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Castricum
Meer over dit project:

Om deze tuinliefhebbers weer optimaal van de tuin te laten genieten, hebben de hoveniers van Groenmeesters een nieuwe vijver met waterloop, terras en tuinpad aangelegd. Ook zijn de borders voorzien van nieuwe beplanting. Voor de vijver is een verhoogde houten vlonder geplaatst, wat de vijver meer 'body' geeft en een podium biedt voor tuindecoraties zoals potplanten, tuinkaarsen en beelden. 

Het terras bij het huis is vergroot en biedt beter zicht op de vijver. Aan de zijkant van de tuin is een speciale eetplek gecreëerd met een gietijzeren tuinset. De tegels van beide terrassen en het tuinpad wijken van elkaar af, wat de intimiteit ten goede komt. De borders zijn hier en daar voorzien van nieuwe beplanting om de tuin er weer fris uit te laten zien. De renovatie van de tuin zorgt weer voor jaren tuinplezier.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.