Groene achtertuin met veranda, tuintafel en loungeset

Een groene achtertuin waar de hele familie tot rust kan komen. Lekker loungen en gezellig buiten eten, terwijl het groen voor rust en verkoeling zorgt. Deze achtertuin maakt het mogelijk.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Heerhugowaard
Meer over dit project:

Een mooie tuin verhoogt in sterke mate de levensvreugde, maar te veel onderhoud is ook niet prettig. In deze besloten achtertuin met veranda in Heerhugowaard is rekening gehouden met alle weersomstandigheden. Dankzij de veranda kunnen eigenaren van deze tuin langer van de tuin genieten. De basis vormt een groot terras met moderne, strakke lijnen. Deze kindvriendelijke tuin is tijdloos in ontwerp, maar ook voor andere tuinontwerpen kunt u rekenen op onze veelzijdigheid. 

Hink stap steen

De stapstenen in het gazon verbinden de veranda met de rest van de achtertuin en het tuinhuis. Het is een speelse manier om het groene gazon te doorbreken en om bij een nat geregend gazon met droge voeten door de tuin te kunnen lopen. Dat een onderhoudsarme tuin niet saai hoeft te zijn, bewijst deze achtertuin met veranda in Heerhugowaard. Een basisontwerp zorgt er namelijk voor dat er naar gelieve te combineren valt. Bijvoorbeeld met de kleur van de overkapping van de veranda. In de inrichting van deze achtertuin in Heerhugowaard zijn de frisse kleuren lime groen en fuchsia roze gebruikt. 

Meerdere terrassen = meer genieten van de zon 

We hebben het weer helaas niet in de hand. Des te plezieriger is het om zo veel mogelijk van de zon te kunnen genieten wanneer hij er wel is. In deze tuin hebben wij gedacht aan de verschillende standen van de zon. Er zijn namelijk meerdere terrassen. Zodra de zon er is, is het gewoon een kwestie van het juiste plekje opzoeken en genieten maar!

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.