Groene balkontuin met tuinset

De aanleg van een balkontuin vraagt om creatieve ideeën, omdat zaken als de logistiek, dakbelasting, warmte en wind omgeving uitdagingen vormen. De tuinontwerpers en hoveniers van Groenmeesters hebben voor dit balkon een beplantingsplan gemaakt middels lichtgewicht polyester bakken.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Obdam
Meer over dit project:

De aanleg van een balkontuin vraagt om creatieve ideeën, omdat zaken als de logistiek, dakbelasting, warmte en wind omgeving uitdagingen vormen. De tuinontwerpers en hoveniers van Groenmeesters hebben voor dit balkon een beplantingsplan gemaakt middels lichtgewicht polyester bakken. Tevens is er in deze plantenbakken gebruikt gemaakt van een speciaal lichtgewicht grondmengsel, wat ook nog eens extra vocht vasthoud zodat de beplanting minder snel uitdroogt. Met de beplanting is extra rekening gehouden met de wind, die op een dakterras altijd extra invloed heeft. Er is gekozen voor een sterke beplanting van onder andere bamboe en andere siergrassen. Een luxe tuinset maakt de balkontuin compleet en een heerlijke plek om te genieten na bijvoorbeeld een lange werkdag.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.