Groene entree Antoni van Leeuwenhoek

De hoveniers van Groenmeesters hebben de handen ineen geslagen met de huisontwerper van het Antoni van Leeuwenhoek en samen een representatieve entree gecreëerd om trots op te zijn.

Project details:
Locatie:
Amsterdam
Meer over dit project:

De huisontwerper van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis had een bijzonder ontwerp voor de entree gemaakt, bestaande uit planten en kruiden die gebruikt worden in de medische wereld. De hoveniers van Groenmeesters hebben de handen ineen geslagen met de huisontwerper en hebben samen een representatieve entree gecreëerd. Een nauwe samenwerking wat geresulteerd heeft in een groen en vitaal aanzicht met educatieve waarde, waar bezoekers, patiënten en medewerkers kunnen genieten op de geïntegreerde tuinbanken. Een echt visitekaartje, waar zowel wij als het ziekenhuis trots op zijn.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.