Groene loungetuin met overkapping

Bij deze vrijstaande woning heeft Groenmeesters een heerlijke loungetuin aangelegd. De overkapping zorgt er ook voor dat je ’s avonds heerlijk buiten kan zitten.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Heerhugowaard
Meer over dit project:

Bij deze vrijstaande woning heeft Groenmeesters een heerlijke loungetuin aangelegd. De overkapping met vlonder zorgt er ook voor dat je ’s avonds heerlijk buiten kan zitten, maar ook wanneer het weer regenachtig is. De vakken met beplanting bestaan uit siergrassen en paarse transparante Verbena’s die veel vlinders lokken. De hagen zorgen voor een groene tuinafscheiding die bij de rest van de tuin past. Daarnaast vormt de haag ook een waardevolle plek voor (kleine) tuinvogels.

De grote onderhoudsarme betontegels van het tuinpad komen terug in de oprit, gecombineerd met grind dat de afwatering van overtollig regenwater ten goede komt. Het grind ligt opgesloten in stabilisatieplaten, waardoor het goed blijft liggen. 

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.