Kindvriendelijke tuin met overkapt terras aan het water

Voor deze grote achtertuin aan het water, in Broek op Langedijk, kreeg Groenmeesters de opdracht om een kindvriendelijk tuinontwerp te maken. Een groot gazon was gewenst, net zoals het afsluiten van de waterkant voor de kinderen.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Broek op Langedijk
Meer over dit project:

Het vlonderterras met overkapping en tuintafel is door de hoveniers van Groenmeesters voorzien van een stevig fraai zwart hekwerk. Er is in het tuinontwerp gekozen voor een hekwerk van gaas, waardoor de zichtlijnen op het water behouden zijn gebleven. Door een mooi tuinpoortje kun je gemakkelijk het ruime vlonderterras aan de waterkant bereiken. Rondom het grote gazon hebben de hoveniers sterke en makkelijke heesters en vaste planten aangeplant. Hierdoor kunnen de kinderen volop buitenspelen, zonder het risico dat er veel schade aangebracht kan worden en er toch een mooie groene tuin kan ontstaan waar het hele gezin van kan genieten. Naast de werkzaamheden in de achtertuin, heeft Groenmeesters ook de voortuin voorzien van een modern verhoogd terras bestaande uit betontegels en vlonderplanken. De vlonderplanken bieden een podium aan de luxe bloempotten, die jaarrond voor een vrolijke entree zorgen.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.