Kindvriendelijke tuin met schommel, trampoline en tuintafel

In Limmen heeft Groenmeesters een groene en kindvriendelijke achtertuin ontworpen en aangelegd. De kinderen kunnen hier naar hartelust spelen op het gazon en op de ingegraven trampoline, terwijl de ouders kunnen genieten van de groene oase.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Limmen
Meer over dit project:

De meerstammige Gleditsia en bloeiende Cornus in het gazon zorgen voor hoogte in de tuin, net zoals de houtenconstructie naast het tuinhuis waaraan een schommel hangt. Dit tuinhuis is gedecoreerd met functionele zinken emmers, waar diverse tuinkruiden en groenten opgekweekt kunnen worden. Het verhoogde tuinpad van betontegels maakt het terras achterin de tuin goed bereikbaar, ook wanneer het gazon vochtig is. De leibomen achterin de tuin verhogen de tuinafscheiding en voorkomen daarmee inkijk door de achterburen. Tegelijkertijd maken ze het terras intiemer en natuurlijker; een heerlijke plek om op zomerse dagen met het hele gezin gezellig aan de tuintafel te eten.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.