Klassiek-moderne achtertuin met loungeterras

Nadat dit huis geheel gerenoveerd was ontstond de behoefte voor een fijn en ruim terras waar de bewoners kunnen genieten van het weer. De tuinontwerpers van Groenmeesters hebben bij dit project klassieke en moderne tuinstijlen laten samensmelten tot één royale achtertuin.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Bergen
Meer over dit project:

Nadat dit huis geheel gerenoveerd was ontstond de behoefte voor een fijn en ruim terras waar de bewoners kunnen genieten van het weer. De tuinontwerpers van Groenmeesters hebben bij dit project klassieke en moderne tuinstijlen laten samensmelten tot één royale achtertuin. Door grote rechte tegels aan te zagen in de ronde vormen, die al aanwezig waren in deze tuin, is er een groot terras ontstaan dat speels aansluit bij de rest van de tuin. De bies van gebakken klinkers rondom dit terras zorgt voor een leuk extra detail. De tuintafel, plantenbakken (met onderhoudsarme beplanting), ligbedden, het waterspel en de heerlijke geur van de lavendel zorgen er gezamenlijk voor dat je heerlijk kunt ontspannen op dit mooie terras.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.