Kleine fijne achtertuin aan het water

Dat ook kleine tuinen een uitdaging vormen, dat bewijst deze tuin. Wat voorheen een lastig stukje tuin was, is nu een plek om lekker te ontspannen aan het water: klein maar fijn!

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Heiloo
Meer over dit project:

Dat ook kleine tuinen een uitdaging vormen, dat bewijst deze tuin. De tuin is gelegen aan het water en hoort bij een bovenliggend appartement. De omvang en hoogteverschillen zijn door onze tuinontwerpers optimaal benut. Zo is onder de bestaande trap door onze hoveniers opmaat gemaakte tuinkast geplaatst, waar bijvoorbeeld tuingereedschap en tuinkussens opgeborgen kunnen worden. Middels cortenstaal zijn er fraaie plantenbakken gemaakt, die een stijlvolle overgang tussen terras en steiger vormen. De meerstammige bomen vormen een echte eyecatcher en zorgen, samen  met de natuurlijke tuinschermen, voor meer intimiteit en privacy. Wat voorheen een lastig stukje tuin was, is nu een plek om lekker te ontspannen aan het water: klein maar fijn!

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.