Natuurlijk speelplein voor Kiddies-GROEN

Groenmeesters en Kinderdagverblijf Kiddies hebben voor de derde keer de handen in een geslagen om een 'gewoon' kinderdagverblijf om te toveren naar een 'groen' kinderdagverblijf. Het uitgangspunt voor het ontwerp daarvan is de natuur die de kinderen uitdaagt tot onderzoeken, ontdekken, spel en avontuur.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Alkmaar
Meer over dit project:

Luisteren naar geluiden in de tuin, modder op je broek, in de wilgenhut spelen, stekjes planten en zelfgekweekte tomaatjes eten; voor het 'Kiddies GROEN'-concept staat groenbeleving op de eerste plek. Kiddies ervaart in de praktijk dat ouders hier ook zeer veel waarde aan hechten. In nauw overleg met het kinderdagverblijf heeft Groenmeesters daarom een natuurlijk speelplein ontworpen en aangelegd, dat gereed is voor de groene toekomst. 

De zintuigen van de kinderen worden volop geprikkeld door de weelderige beplanting, stammen van omgewaaide bomen waar opgeklommen kan worden en een grote natuurlijke zandbak. Door een wandeling over de avontuurlijke tuinpaden van snippers en kastanjestammen wordt de natuur van heel dichtbij ontdekt. Een speelplein waarmee kinderdagverblijf Kiddies klaar is voor het nieuwe en groene buitenspelen.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.