Onderhoudsarme tuin voor zorginstelling

De tuin van deze zorginstelling is een sfeervolle binnenplaats geworden waar men de natuur volop kan ruiken, zien en voelen.

Project details:
Locatie:
Heerhugowaard
Meer over dit project:

De tuinontwerpers en hoveniers van Groenmeesters hebben voor een zorginstelling een onderhoudsarme bedrijfstuin gerealiseerd waar medewerkers, gasten en cliënten écht even buiten kunnen zijn. Een frisse neus halen in de buitenlucht en genieten van de natuur; dat is wat deze open en toegankelijke tuin plezierig maakt. De beplanting is geselecteerd op haar zintuigelijke werking, zoals de kleur, vorm en texturen. Hierdoor is er een sfeervolle binnenplaats ontstaan, waar men de natuur volop kan ruiken, zien en voelen.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.