Voor de tuin rondom dit grote bedrijfspand heeft Groenmeesters een representatief ontwerp gemaakt, met zichtlijnen die vanaf de hoger gelegen randweg een mooie uitstraling geven aan het pand.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Heerhugowaard
Meer over dit project:

Voor de tuin rondom dit grote bedrijfspand heeft Groenmeesters een representatief ontwerp gemaakt, met zichtlijnen die vanaf de hoger gelegen randweg een mooie uitstraling geven aan het pand. Zo vormt de bedrijfstuin een krachtig visitekaartje. Gezien het bedrijf actief is in de voedingswaren is er een strak en 'schoon' ontwerp gemaakt. In het ontwerp is er tevens rekening mee gehouden dat de bedrijfstuin geen aantrekkelijke plaats mag vormen voor ongedierte, aangezien dit bedrijf voedingsmiddelen produceert. Om dit te bereiken hebben de hoveniers ellipsvormige plantenbakken van duurzaam polyester geplaatst, wat de bedrijfstuin een dynamische uitstraling geeft. De randen van deze bakken gaan onder de grond door, waardoor ongedierte zich niet in de bakken kan nestelen. Tussen de beplanting en de gevel is een grindpad aangelegd, waardoor het onderhouden van de gevel en de beplanting gemakkelijker is en overtollig regenwater goed afgevoerd kan worden.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.