Ruimtelijke achtertuin met grote borders en gazon

Bij deze tuinrenovatie hebben de hoveniers van Groenmeesters voornamelijk de bestaande borders heringericht. In het tuinontwerp is uitgegaan van een klassieke tuinstijl met buxus en rozen, die mooi passen bij het huis en terras.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Zuid-Scharwoude
Meer over dit project:

Bij deze tuinrenovatie hebben de hoveniers van Groenmeesters voornamelijk de bestaande borders heringericht. In het tuinontwerp is uitgegaan van een klassieke tuinstijl met buxus en rozen, die mooi passen bij het huis en terras. Op dit terras kunnen de bewoners vanuit de tuinset heerlijk genieten van de ruime en natuurlijke achtertuin. Het groene gazon zorgt voor een ruimtelijk effect, is vrij gemakkelijk in onderhoud en vormt een groene overgang naar de grote border rondom de tuin. Deze border vormt de tuinafscheiding en zorgt voor privacy vanaf de wegkant wat een fijn intiem gevoel geeft. De beplanting is divers en niet té arbeidsintensief, wat de tuin óók tijdens het tuinieren plezierig maakt.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.