Sfeervol hotelterras

In het zonnetje genieten van een consumptie terwijl een zacht briesje de beukenbladeren doet ritselen; bij dit hotel in Bergen ben je aan het juiste adres.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Bergen (Noord-Holland)
Meer over dit project:

Op een terras dat in gebruik is voor horeca is ruimte van belang. Hierom hebben de tuinontwerpers van Groenmeesters sfeer gecreëerd middels de verhardingsmaterialen. Karakteristieke klinkers zijn gecombineerd met cortenstaal, wat voor een warme uitstraling zorgt. Bij de entree hebben de hoveniers groen aangeplant, net zoals in de massieve plantenbakken van cortenstaal. De meerstammige bomen die hierin geplant zijn hebben een hoge sierwaarde, terwijl de andere beplanting juist onderhoudsarm is. Zo is de hoteleigenaar altijd zeker van een netjes en representatief terras. 

Het groen versterkt het warme gevoel en bevordert de ontspannen sfeer. In het zonnetje genieten van een consumptie terwijl een zacht briesje de beukenbladeren doet ritselen; bij dit restaurant in Bergen ben je aan het juiste adres. Om het geheel af te maken is het veelzijdige cortenstaal voorzien van de naam van het hotel en een wegwijzerbordje.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.