Sfeervolle achtertuin aan het water

De bewoners van dit huis in Broek op Langedijk wilden een sfeervolle tuin aan het water. Het resultaat is een tuin met diverse niveau's, verhoogde borders met bloeiende beplanting en een granieten tuintafel.

Project details:
Locatie:
Broek op Langedijk
Meer over dit project:

De bewoners van dit huis in Broek op Langedijk wilden een sfeervolle tuin aan het water. Doordat de achtertuin een groot hoogteverschil heeft hebben de tuinontwerpers van Groenmeesters de tuin opgedeeld in diverse niveau's, om uiteindelijk te eindigen bij een houten steiger aan het water. Het terras en tuinpad is aangelegd middels duurzame graniettegels en gebakken klinkers. Op het terras staat een tuintafel en aan de randen zijn op maat gemaakte tuinbanken geplaatst, middels graniettegels en schanskorven.

De verhoogde borders zijn opgebouwd uit stapelblokken van stijlvol natuursteen. Deze zijn beplant met een variatie van groenblijvende en bloeiende beplanting, wat voor een vrolijke en dynamische tuin zorgt. Vooral als de tuin in bloei staat is het een enorm fijne plek om met het hele gezin te genieten van het weer, maar óók in de winter is het aanzicht mooi groen.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.