Speelse groene tuin met privacy vanaf het eerste moment

Voor een nieuwbouwwoning in Sint-Pancras heeft Groenmeesters een geheel nieuwe achtertuin aangelegd. Het bijzondere aan deze tuin is dat de beplanting al na een jaar een volwassen uitstraling heeft. Ook een splinternieuwe achtertuin kan zo snel organisch, vol en begroeid ogen.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Sint-Pancras
Meer over dit project:

Het bijzondere aan deze tuin is dat de beplanting al na een jaar een volwassen uitstraling heeft. Ook een splinternieuwe achtertuin kan zo snel organisch, vol en begroeid ogen. De tuin heeft een ruime eetplek met een sfeervolle houten tuintafel en nog andere zitplekken om op elk moment van de dag heerlijk van de zon te kunnen genieten in een groene omgeving.

Een tuin met afwisseling en ritme

Voor het ontwerp van de tuin van deze nieuwbouwwoning in Sint Pancras, hebben wij gelet op ritme, dynamiek en afwisseling. Zo is bij de verharding van de tuin gebruik gemaakt van vlakken van verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Door meerdere potten bij elkaar te zetten, ontstaat een speelser beeld. Ook de bolbomen zorgen met hun hoogteverschil voor meer dynamiek. 

Groenmeesters: leverancier van Mobilane hagen

De 'evergreens' mogen in een Nederlandse tuin niet ontbreken. De taxusblokken zorgen ook in de winter voor lekker veel groen. Verder is in deze tuin is gebruik gemaakt van de kant-en-klare hagen van Mobilane. Dankzij het gemak van deze hagen heeft de tuin direct een groene tuinafscheiding en voldoende beschutting en privacy, waardoor er gelijk ontspannen kan worden in een groene achtertuin.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.