Stijlvolle bedrijfstuin met kleurrijke borders

Voor dit zaadveredelingsbedrijf in Broek op Langedijk hebben de ontwerpers en hoveniers van Groenmeesters een representatieve bedrijfstuin mogen ontwerpen en aanleggen. De tuin vormt een groen visitekaartje waar met trots gasten ontvangen kunnen worden, maar ook werknemers van kunnen genieten.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Broek op Langedijk
Meer over dit project:

Voor dit zaadveredelingsbedrijf in Broek op Langedijk hebben de ontwerpers en hoveniers van Groenmeesters een representatieve bedrijfstuin mogen ontwerpen en aanleggen. Deze tuin sluit aan op de landelijke omgeving, maar ook op wat het bedrijf doormaakt: bloei staat namelijk centraal in deze bedrijfstuin. Grote bloeiende borders worden afgewisseld met looppaden, hagen en gazon. Gezien dit bedrijf uienzaad veredeld, zijn er uiteraard ook Alliums in de borders geplant. De tuin vormt een groen visitekaartje waar met trots gasten ontvangen kunnen worden, maar ook werknemers van kunnen genieten.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.