Tuinrenovatie met terras, vlonder en overkapping

Deze achtertuin is door Groenmeesters voorzien van een nieuw terras, vlonder en overkapping. In combinatie met het aangeplante groen vormt de tuin een plek waar heerlijk genoten kan worden.

Wilt u advies over een soortgelijk project? Laat weten wat u wilt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
Advies op maat
Project details:
Locatie:
Stompetoren
Meer over dit project:

Een prachtig natuurstenen terras, in een mooie natuurlijke teint, geeft een fantastische sfeer in deze achtertuin. Dit in combinatie met een diverse beplanting, zorgt ervoor dat de tuin er ieder seizoen goed bijstaat. De eenheid die de beplanting en het terras vormen, loopt achterin de tuin naadloos over in de natuurlijke omgeving. Dit is gerealiseerd middels een lage haag als tuinafscheiding, waardoor het uitzicht behouden blijft en er toch intimiteit ontstaat aan de tuintafel. 

Ook op een regenachtige dag kan er heerlijk genoten worden van deze tuin, dankzij een loungeset onder de stijlvolle hoekoverkapping. Deze overkapping is op een  vlonder gezet, wat deze loungehoek ook intimiteit geeft. Echte eyecatchers zijn de prachtige zuilvormige amberbomen. In de zomer zorgen ze voor een mooi groen aanzicht en in de herfst zijn deze met hun felrode bladeren een lust voor het oog. Deze achtertuin is dan ook met recht een tuin waar jaarrond van genoten kan worden.

Plattegrond en eerste schetsen.

Elk project begint met het visualiseren van ideeën op papier. Zo krijgt u, de klant, een beeld bij uw nieuwe tuin. Hiernaast ziet u de plattegrond van dit project.