Achtertuin

Een selectie van onze

Achtertuin

projecten.

Achtertuin met houten tuinbank

Tuinieren op de vierkante meter; geen hoek of lijn is gelijk in deze kleine patio. Dat betekent echter niet dat de tuinontwerpers en hoveniers van Groenmeesters hier geen fijne tuin van konden maken; integendeel!

Kleine fijne achtertuin aan het water

Dat ook kleine tuinen een uitdaging vormen, dat bewijst deze tuin. Wat voorheen een lastig stukje tuin was, is nu een plek om lekker te ontspannen aan het water: klein maar fijn!

Ruimtelijke achtertuin met tuinhuis en buitenkeuken

Deze nieuwbouwwoning is gelegen in de prachtige wijk Koningsduin tegen de Castricumse duinen. De tuin moest een verlengstuk worden van de woning en opgaan in de omgeving.

Groene achtertuin met veranda, tuintafel en loungeset

Een groene achtertuin waar de hele familie tot rust kan komen. Lekker loungen en gezellig buiten eten, terwijl het groen voor rust en verkoeling zorgt. Deze achtertuin maakt het mogelijk.

Achtertuin met overkapping en pergola

In deze onderhoudsvriendelijke tuin heeft Groenmeesters een hoekoverkapping geplaatst en een robuuste pergola. Ook is de border aangepakt, waardoor een doorlopend geheel is ontstaan.

Achtertuin met decoratieve muur en tuinschermen

Deze fraaie achtertuin bij een nieuwbouwwoning in Heerhugowaard is gelegen aan het water. Het buitenleven staat centraal in het ontwerp van deze tuin.

Achtertuin met verhoogd terras en pergola

In het Noord-Hollandse Egmond-Binnen hebben onze hoveniers een verhoogd terras mogen aanleggen bij een boerderij. Het terras is ruim genoeg voor een tuintafel en 6 tuinstoelen. Via twee brede trappen stap je van het verhoogde terras zo de tuin in.

Sfeervolle achtertuin aan het water

De bewoners van dit huis in Broek op Langedijk wilden een sfeervolle tuin aan het water. Het resultaat is een tuin met diverse niveau's, verhoogde borders met bloeiende beplanting en een granieten tuintafel.

Familiestadstuin in hartje Amsterdam

Achter de grote grachtenpanden aan de Herengracht in Amsterdam heeft Groenmeesters een familietuin mogen ontwerpen en aanleggen, waar zowel plek is voor een trampoline als voldoende zitgelegenheid.

Praktische stadstuin

Een tuin waar je groente kunt verbouwen, rond kunt wandelen en als plantenliefhebber veel verschillende planten kan laten groeien zonder dat het onderhoud veel tijd vraagt.

Groene loungetuin met overkapping

Bij deze vrijstaande woning heeft Groenmeesters een heerlijke loungetuin aangelegd. De overkapping zorgt er ook voor dat je ’s avonds heerlijk buiten kan zitten.