Bedrijfstuin

Een selectie van onze

Bedrijfstuin

projecten.

Duurzaam sedumdak op grote hoogte

Bovenop een bedrijfspand in Heerhugowaard heeft Groenmeesters een grote daktuin ontworpen en aangelegd. Het dak is opgedeeld is hierbij opgedeeld in twee delen.

Representatieve bedrijfstuin

Voor de tuin rondom dit grote bedrijfspand heeft Groenmeesters een representatief ontwerp gemaakt, met zichtlijnen die vanaf de hoger gelegen randweg een mooie uitstraling geven aan het pand.

Onderhoudsarme tuin voor zorginstelling

De tuin van deze zorginstelling is een sfeervolle binnenplaats geworden waar men de natuur volop kan ruiken, zien en voelen.

Natuurlijke belevingstuin kinderdagverblijf

Bij kinderdagverblijf Kiddies in het Noord-Hollandse Alkmaar staat het 'opgroeien in het groen' centraal. In samenwerking met ons hoveniersbedrijf Groenmeesters is het speelplein omgetoverd in een avontuurlijk plein voor natuurbeleving waar spelen in de natuur centraal staat.

Stijlvolle bedrijfstuin met kleurrijke borders

Voor dit zaadveredelingsbedrijf in Broek op Langedijk hebben de ontwerpers en hoveniers van Groenmeesters een representatieve bedrijfstuin mogen ontwerpen en aanleggen. De tuin vormt een groen visitekaartje waar met trots gasten ontvangen kunnen worden, maar ook werknemers van kunnen genieten.

Natuurlijk speelplein voor Kiddies-GROEN

Groenmeesters en Kinderdagverblijf Kiddies hebben voor de derde keer de handen in een geslagen om een 'gewoon' kinderdagverblijf om te toveren naar een 'groen' kinderdagverblijf. Het uitgangspunt voor het ontwerp daarvan is de natuur die de kinderen uitdaagt tot onderzoeken, ontdekken, spel en avontuur.