Tuinrenovatie

Een selectie van onze

Tuinrenovatie

projecten.

Klassiek-moderne achtertuin met loungeterras

Nadat dit huis geheel gerenoveerd was ontstond de behoefte voor een fijn en ruim terras waar de bewoners kunnen genieten van het weer. De tuinontwerpers van Groenmeesters hebben bij dit project klassieke en moderne tuinstijlen laten samensmelten tot één royale achtertuin.

Ruimtelijke achtertuin met grote borders en gazon

Bij deze tuinrenovatie hebben de hoveniers van Groenmeesters voornamelijk de bestaande borders heringericht. In het tuinontwerp is uitgegaan van een klassieke tuinstijl met buxus en rozen, die mooi passen bij het huis en terras.

Natuurlijke tuin met tuinpad en vlonder

In deze achtertuin heeft Groenmeesters de grondlagen aangepakt, om puin te ruimen en de waterhuishouding te verbeteren. De nieuwe beplanting groeit en bloeit hierdoor optimaal, waardoor er in de zomer heerlijk genoten kan worden vanaf de centraal gelegen vlonder.

Moderne tuin met waterelement en dubbel terras

Een ruimtelijke achtertuin in een landelijke omgeving. Op elk moment van de dag heeft deze tuin een plek te bieden waar men tot rust kan komen.

Groene tuinrenovatie met tuinpad en pergola

Voor deze tuinliefhebbers mocht Groenmeesters de tuin een flinke opknapbeurt geven. Dit heeft geresulteerd in een prachtig groene tuin waar de hele familie tot rust kan komen.

Onderhoudsarme loungetuin met eikenhouten tuinbank

Groenmeesters heeft deze voorheen stenen achtertuin omgetoverd in een heerlijk buitenterras, met een ruime eikenhouten hoekbank gemaakt van stoere boomstammen