Voortuin

Een selectie van onze

Voortuin

projecten.

Tuinrenovatie met terras, vlonder en overkapping

Deze achtertuin is door Groenmeesters voorzien van een nieuw terras, vlonder en overkapping. In combinatie met het aangeplante groen vormt de tuin een plek waar heerlijk genoten kan worden.

Kleine groene voortuin met decoratieve vlonder

Groenmeesters legt niet alleen grote tuin aan: ook voor kleinere tuinen maken onze vakmensen de leukste tuinideeën. In Wognum hebben wij een onderhoudsvriendelijke voortuin aangelegd, waarbij de beplanting een hoofdrol speelt.

Moderne onderhoudsvriendelijke voortuin en oprit

In het Noord-Hollandse Oudorp hebben de hoveniers van Groenmeesters een moderne voortuin ontworpen en aangelegd. Uitgangspunten bij het ontwerp waren: een moderne voortuin die representatief is en is toegerust op alle seizoenen.

Strakke voortuin met onderhoudsvriendelijke borders

Nadat Groenmeesters in voorjaar 2014 de achtertuin had aangelegd, mochten de hoveniers ook de voortuin renoveren. Het werd een onderhoudsvriendelijke voortuin met verhoogde plantbakken voorzien van onder andere groenblijvende Prunusbollen. De grindstrook naast de verhoogde border zorgt voor een snelle afwatering van regenbuien.

Gemakkelijke voortuin met jaarrond kleur

In deze voortuin in Castricum was de beplanting nogal wild uitgegroeid. Het was dan ook tijd voor een rigoureuse aanpak. De tuinontwerpers van Groenmeesters hebben een voortuin ontworpen die gemakkelijk is in onderhoud, zodat de bewoners niet veel tijd kwijt zijn aan de voortuin en het er toch altijd verzorgd uitziet.