Welke tuinwensen heeft u?
Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Thuis tuin

Helemaal gelukkig in uw tuin

Uw tuin is de plek waar u zich gelukkig kunt voelen. Zeker als uw tuin een volwaardig deel is van uw leefomgeving.

De tuin kan een paradijsje zijn waar u al dan niet met familie en vrienden van kunt genieten. Maar hoe krijgt u zo’n tuin die helemaal bij ú past? Groenmeesters kan die tuin voor u maken. We bekijken de samenhang tussen uw woning, haar omgeving en uw wensen en ideeën. We maken een ontwerp en stellen materialen en beplanting voor.

Zo werken we stap voor stap naar een tuin die een prachtige, waardevolle toevoeging is aan uw leefruimte. Een plek voor ontspanning, voor rust, voor mooie momenten met familie en vrienden. Zo’n tuin verrijkt en veraangenaamt uw leven, in alle seizoenen. Met aandacht voor uw wensen, smaak en budget maken we uw rustplek, speelplek, plek voor adempauzes, stilte en lange gesprekken met een goed glas wijn. Wij creëren op basis van ons vakmanschap uw ideale tuin. Passend bij uw woning, in uw woonomgeving, bij uw smaak en natuurlijk bij het gebruik van uw tuin. Wilt u zoveel mogelijk groen beleven? Of een plek waar het hele gezin kan eten, relaxen en ravotten?

Wilt u de seizoenen optimaal ervaren? Een tuin met zo weinig mogelijk onderhoud? Wij ontwerpen de tuin die bij uw karakter, levensstijl en situatie past. Een tuin die tegemoet komt aan uw wensen en smaak. Niets voor niets hebben we bijna een halve eeuw ervaring. Met onze passie voor groen dragen we bij aan een tuin die betovert en verwondert. Een plek die uw leven verrijkt door een uitgekiend ontwerp en de juiste plantcombinaties. We komen graag met een passend antwoord op uw tuinvraag, of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, alleen een beplantingsplan of een totale make-over, het plaatsen van een hekwerk of aanleggen van een terras. En uiteraard komen onze hoveniers ook met alle plezier het onderhoud doen. Zo vaak en uitgebreid als u wilt.